Skip to main content

Ik wil een artikel retour sturen, hoe werkt dit?
Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar klantenservice@liefenklein.nl met de mededeling dat je een artikel wilt retourneren. Wij zullen je dan een instructie sturen voor het retourneren van je bestelling. Vervolgens heb je dan nog 14 dagen om het product/de producten te retourneren. Wij vinden het fijn om te horen wat de reden van retour is (maar dit is niet verplicht).

Wij ontvangen geretourneerde artikelen indien mogelijk in de originele verpakking (graag een zo oorspronkelijke staat van het product en onbeschadigd). Daarnaast dient het artikel in een geschikte verpakking aan ons retour te worden gezonden, bij voorkeur in de verzenddoos die je van ons ontvangen hebt.

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant (tenzij anders overeengekomen). Retouren dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd.
Als er verzendkosten in rekening zijn gebracht (voor de verzending van de webshop naar de klant), en je retourneert alle geleverde producten, dan krijg je ook deze verzendkosten teruggeboekt. Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt. Deze terugbetaling is kosteloos voor je.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.

Hierbij ook nog de officiële tekst over het retourneren zoals deze is opgesteld door de Stichting Webshop Keurmerk:
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’


Kan ik een product ook omruilen voor een ander product en/of andere kleur?

Uiteraard kunnen wij een ander product leveren. Je kunt daarvoor de procedure volgen voor het retour sturen van een artikel (zie hierboven) en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Eventuele bezorgkosten worden dan wel opnieuw berekend.

Producten met Sale/Outlet label en producten gekocht tijdens een actie kunnen niet retour.
Producten met een “aanbieding” label en producten gekocht tijdens een actie zijn uitlopende producten bij de leverancier/ producten die uit ons eigen assortiment gaan / een lichte beschadiging hebben. De producten worden met een hoge korting aangeboden. Deze producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.