Skip to main content

Verzendkosten pakketpost
NL totaalbedrag onder €60,- € 6,95
NL totaalbedrag boven €60,- Gratis
BE standaard € 8,95

Pakketpost wordt op woensdag en vrijdag met DHL meegezonden. Bestellingen die vóór 11.30 uur woensdag of vrijdag geplaatst zijn worden ook nog meegenomen met die dag, anders worden deze verplaatst naar de eerst volgende verzend-dag (woensdag of vrijdag).

Onze ervaring is dat pakketten in de meeste gevallen binnen één dag na verzending worden aangeboden door DHL. Je ontvangt een verzendbevestiging in je e-mail zodra je bestelling verzonden is. In deze e-mail is ook de track & trace-code opgenomen waarmee je zelf eenvoudig je pakket kan volgen. Het kan voorkomen dat de verzendbevestiging bij je ongewenste mail terecht is gekomen!

Bekijk deze pagina op eventuele afwijkende dagen/weken betreft bezorgingen.

Bezorging van meubels Nederland
Lief en Klein bezorgd met haar eigen meubelbus waardoor wij flexibel je meubelbestelling gratis bij je kunnen leveren. Wij nemen contact met je op voor een geschikt levermoment zodra je bestelling compleet is. (m.u.v. de Waddeneilanden). Wil je op een later moment je meubels ontvangen? Geef het aan ons door, dan houden wij daar rekening mee. Er is ook een mogelijkheid om je meubelbestelling op te halen bij ons magazijn in Lisse, neem contact met ons op om een ophaal afspraak te maken.

Bezorging van meubels België 
Voor grotere items en meubels brengen wij een bijdrage in de bezorgkosten in rekening. De standaard verzendkosten voor België van €8,95 zijn onderdeel van het uiteindelijke bedrag. Het eindbedrag hangt af van in welke omgeving je in België woont. Neem contact met ons op als je een indicatie van de bezorgkosten wilt hebben.

Wij bezorgen geen meubels in andere landen.

Afhalen van je bestelling
Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen op het adres in Lisse.
Dit kan op elke week op woensdag en vrijdag tussen 12.30 – 15.30 uur. Let op! Laat ons vooraf weten welke dag en rond welke tijd je komt dan kunnen wij daar rekening mee houden! (Dit kan je in je bestelnotities zetten of geef het via de mail door)
Komen deze dagen en/of tijden niet uit? Neem dan contact met ons op dan kunnen wij een ander moment met je afspreken!