Skip to main content
Overige Informatie

Ik heb een bestelling geplaatst maar ik heb geen orderbevestiging ontvangen?
Na ontvangst van je bestelling wordt er door ons systeem direct een orderbevestiging naar het door jou opgegeven e-mailadres verzonden. Het kan echter zijn dat deze orderbevestiging bij je ongewenste e-mail terecht gekomen is, omdat wij nog niet bekend zijn als afzender in jouw e-mailbox. Kan je daar de orderbevestiging ook niet vinden? Neem dan even contact met ons op, dan kijken wij het direct voor je na.

Ik ben op zoek naar een bepaald product maar ik zie het product niet op jullie website staan?
Stuur een e-mail naar klantenservice@liefenklein.nl en wij gaan direct kijken of het mogelijk is om het product voor je te bestellen. We zullen je vervolgens snel informeren over de mogelijkheden. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Ik heb mijn bestelling ontvangen maar het product is beschadigd of incompleet. Wat nu?
Wij vinden een goede service en kwaliteit heel erg belangrijk! Neem dus direct contact met ons op als je product beschadigd en/of incompleet is. Wij gaan er dan zo snel mogelijk voor zorgen dat het probleem wordt opgelost.

Wat betekent het als een product ‘op nabestelling’ is?
Wij doen ons uiterste best om alle producten op voorraad te hebben, maar dat is helaas niet altijd haalbaar. Indien een product op nabestelling beschikbaar is, dan betekent dat dat wij verwachten dat het product snel weer leverbaar is. Wil je meer informatie over de levertijd, neem dan even contact met ons op! Wil je ook andere producten bestellen en die direct geleverd krijgen? Plaats dan twee aparte bestellingen.

Vragen?
Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar klantenservice@liefenklein.nl . Wij streven er naar om op werkdagen alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.